“Soy Luna”, un nou serial Disney Channel

09 Mai 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
“Soy Luna”, un nou serial Disney Channel

După câteva luni de așteptare, primul episod Soy Luna va fi difuzat în premieră pe 16 mai la 18:00 la Disney Channel, aducând publicului un nou serial pentru adolescenți produsă în America Latină, în colaborare cu Disney Channel Europa, Orientul Mijlociu & Africa.

 

Soy Luna are ca protagoniști o echipă de distribuție internațională în frunte cu actrița mexicană Karol Sevilla în rolul Lunei și acompaniată de actorul mexican Michael Ronda, actorii din Argentina Valentina Zenere, Agustín Bernasconi, Lionel Ferro, Carolina Kopelioff, Katja Martínez, Gastón Vietto (Peter Punk, Disney XD (doar LATAM)), Chiara Parravicini și Malena Ratner, precum și actrița spaniolă Ana Jara, actorul chilian Jorge López și renumitul artist Ruggero Pasquarelli (Violetta, Disney Channel) din Italia.

 

“Suntem extrem de entuziasmați că putem anunța în sfârșit difuzarea mult așteptatului serial pentru adolescenți în 2016. Suntem foarte mândri de atractivitatea și calitatea a programului, precum și de impactul mare pe care estimăm că îl va avea asupra publicului," a declarat Cecilia Mendonça, Vice Președinte și General Manager al Disney Channels Latin America, The Walt Disney Company Latin America. "Soy Luna este o idee originală 100% pe care noi am conceput-o și care se adresează unui public larg, internațional. Publicul se bucură deja de Soy Luna prin intermediul altor platforme de socializare, albume și în mediul comercial."

 

Soy Luna are premiera pe 16 mai și va fi difuzat în fiecare zi de luni până vineri de la ora 18:00 la Disney Channel.  

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră