Sfâşiat de haite de câini, pe străzile din Râmnicu Vâlcea!

29 Feb 2016 | scris de Veronica Micu
Sfâşiat de haite de câini, pe străzile din Râmnicu Vâlcea!

Incidentul a avut loc în seara zilei de 27 februarie 2016, Nelu Drăgănescu fiind dat dispărut încă din dimineaţa zilei de sâmbătă. Din păcate, bărbatul nu a mai fost găsit în viață. Martorii spun că Drăgănescu ar fi încercat să treacă un gard, dar a rămas prins în plasa de sârmă. Imediat, zeci de câini au sărit pe bărbat, acesta nereușind însă să se elibereze din sârmă și să se apere.

Medicul legist Ioan Neamu a declarat pentru voceavalcii.ro că decesul a survenit din cauza multiplelor muşcături ale câinilor.

"Este vorba despre un bărbat de 67 de ani decedat. I s-a efectuat necropsia, constatându-se că prezenta plăgi muşcate consecutive, proveneau de la mai mulţi câni. Acele muşcături au provocat o hemoragie care a dus la moartea bărbatului", a spus Ioan Neamu.

A doua victimă în ultimele luni

Oamenii care locuiesc în cartierul Copăcelu sunt pur şi simplu şocaţi de cele întâmplate, mai ales că Nelu Drăgănescu este cea de-a doua victimă a haitelor de câini în ultimele luni.

voceavalcii.ro relatează că, la sfârşitul lunii noiembrie, o femeie din Copăcelu a fost omorâtă pe stradă de câini, o mână fiind pur şi simplu smulsă şi dusă la zeci de metri de cadavru.

"De atunci şi până acum, autorităţile din Râmnicu Vâlcea nu au făcut nimic, iar oamenilor le este frică să mai iasă pe stradă.

De altfel, pe lângă zecile de maidanezi care circulă liberi prin cartier, localnicii mai bănuiesc şi faptul că unul dintre vecinii lor dă drumul seara la patrupezi pe stradă, el crescând şi hrănind în curtea sa situată exact lângă sediul RAR Vâlcea zeci de câini violenţi", mai scriu jurnaliștii vâlceni.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră