Premieră la Teatrul Elisabeta: „Circle of Love” – un musical după Depeche Mode

19 Noi 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
Premieră la Teatrul Elisabeta: „Circle of Love” – un musical după Depeche Mode

Spectacolul-concept combină într-un mod neconvențional muzica reinterpretată a trupei britanice Depeche Mode, cu o serie de proiecții video special realizate pentru a relata o poveste de dragoste.

 

„Circle of Love” prezintă un întreg ciclu al evenimentelor, de la etapa îndrăgostirii la ceartă, despărțire, cu depresia aferentă, valurile de suferință și excesele de tot felul, pentru a se refugia în final în lumina speranței și pasiunea unui nou început. Firul epic al poveștii este reprezentat de versurile pieselor, iar întâmplările de viață, stările și emoțiile pe care le experimentează personajul principal al poveștii sunt redate sugestiv prin intermediul proiecției video. Muzica live completează perfect imaginile filmate, iar povestea capătă astfel reale caracteristici multidimensionale.

 

Aranjamentul muzical, adaptarea și interpretarea live sunt asigurate de trupa April compusă din Petre Marinescu, Daniel Tache și Adrian Popleșeanu, grupați în trupa April.

 

Filmul a fost realizat de către regizorul și directorul de imagine Mihai Georgiadi, iar personajele sunt interpretate de actorii Călina Epuran, Florian Ghimpu, Ana Udroiu și Silvian Vâlcu. Regia artistică îi aparține lui Florian Ghimpu, iar conceptul și producția întregului spectacol lui Petre Marinescu prin Petre Marinescu Production.

 

Bilete pentru spectacol se pot procura de la casa de bilete a Teatrului Elisabeta (bd. Regina Elisabeta nr. 45) sau online pe www.TeatrulElisabeta.ro precum și în rețeaua bilet.ro.  

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră